Otirači:

Kod nas možete naći bogat izbor otirača bilo da vam trebaju gotovi otirači ili vam je neophodno iskrojiti otirač po dimenziji (sečenje od itisona; vodo-otpornih itisona itd.).Sunđeri:

Standardne pene su pene izbalansiranog odnosa gustine i tvrdoće odnosno elastičnosti. Prilagođene su zahtevima najvećeg broja kupaca i kao takve imaju najširu primenu u proizvodnji dušeka i nameštaja.
Imaju širok spektar primene zahvaljujući izuzetnom odnosu težine, elastičnosti i tvrdoće. Koriste se u proizvodnji delova nameštaja, sednog dela nameštaja, a svojim karakteristikama nude dobar kvalitet po prihvatljivoj ceni. Garantuju udobnost, kao i otpornost na deformacije.Taburei:

Tabure kao najmanji komad nameštaja je često zanemaren i neiskorišćen dovoljno u enterijeru stanova. Pruža velike funkcionalne mogućnosti. Može biti zanimljiv detalj i akcenat u enterijeru dnevnih i spavaćih soba. Svojom posebnošću ne moraju se vizuelno uklapati u stil enterijera. Taburei se izrađuju od kvalitetne eko kože i mikrofibera. U ponudi imamo: Izbor oblika (standard, kockasti, štikla, lazy bag); Mogućnost štampe na tabureu; Kvalitetan materijal, lak za održavanje; Veliki izbor boja i dezena;Mebl štofovi:Bade setovi:Prostirke i krpare: