Posteljina

Posteljina


Posteljina:

Poizvode karakteriše visoka elegancija boja, dezena i modela. Program posteljine se sastoji od: Prekrivača letnje i zimske verzije, jastuka svih dimenzija; Peškira za domaćinstvo i hotele.

Prekrivači i posteljine

Prijatan i opušten odmor u našim prekrivačima i posteljinama inspirise Vaš osećaj relaksacije. Mnoštvo boja uneće mir i spokojstvo u Vaš san. Prekrivači i posteljine u različitim kombinacijama boja pozivaju Vas na odmor i opuštanje. Miran dubok san očekuje Vas onog trenutka kada se opustite u našim prekrivačima i posteljini. Za najmlađe nudimo i posteljine Vaših omiljenih fudbalskih klubova (Partizana i Crvene Zvezde).

Čaršaf pamuk, saten 1

Čaršaf pamuk, saten 1

Čaršaf pamuk, saten 3

Čaršaf pamuk, saten 3

Čaršaf streč, frotir 1

Čaršaf streč, frotir 1

Čaršaf streč, frotir 2

Čaršaf streč, frotir 2

Jastuci

jastuka utiče na spavanje i naše dnevno dobro osećanje. Materijali dolaze direktno u dodir sa kožom i zato je veoma važno čime su punjeni. Našim jastucima moći ćete da zadovoljite sve ove uslove. Takođe u ponudi imamo i mnoštvo ukrasnih jastuka; kao i jastuka za putovanje.

Comodo Jastuci

Antialergijski Commodo jastuci Dimenzije: 40x60; 50x70; 60x80.
Preporučujemo osobama sa problemima alergija, astme i oboljenja bronhija izazvanih mikroorganizmima. Jedan je od retkih pravih antialergijskih jastuka na našem tržištu sa sertifikatom. Uvlaka je tretirana sanitizesupstancom dok je punjenje tretirano ultrafresh supstancom.

Peškiri

Kolekcija peškira učiniće da vaše kupatilo dobije potpuno nov izgled. Naše peškire odlikuje atraktivan dizajn, mekoća na dodir, visoka moć upijanja i dug vek trajanja.
Peškir Bamboo Dimenzije: 50x100; 70x40. Izrađen od bambusovih i mikro pamučnih vlakana sa prirodnim antibakterijskim svojstvom, izrazite mekoće i moći upijanja. Sastav proizvoda: 75% pamuk 25% viskozno vlakno (bambus).
Peškir Bella Dimenzije: 37x60; 50x100; 70x140. Peškir od visokokvalitetnih mikro vlakana pamuka, mekan i voluminozan odlično upijajući, dobar izbor za udobnost. Sastav proizvoda: 100% mikro pamuk.
Peškir Gaia Dimenzije: 50x100; 70x140; 100x150. Peškiri su izrađeni iz mešavine lana i pamuka, te dve kombinacije daju peškiru izuzetnu vrednost, ugodnu masažu i imaju odličnu moć upijanja. Peškir je izrađen iz 100% prirodnih materijala i boje, od efektnog prediva i bordurom.Sastav proizvoda: 85% pamuk, 15% lan.
Peškir Beka Dimenzije: 37x60; 50x100; 68x140; Natur peškir od visokokvalitetnog frotira sa motivom listova, kraćih I debljih petlji, mekan na dodir i dobro upijajući.Sastav proizvoda: 100% pamuk.

Peškir Bamboo

Peškir Bamboo

Peškir Beka

Peškir Beka

Peškir Bella

Peškir Bella

Peškir Gaia

Peškir Gaia